terug naar Nieuwsoverzicht
14 februari 2020

Focus Missie 2020

nieuwe missie 2020

Naar goede gewoonte zal ook in 2020 een nieuwe missie georganiseerd worden voor de installatie van nieuwe fotovoltaïsche panelen op wel-geselecteerde hulpbehoevende centra. De gekozen bestemming is opnieuw DRC - omgeving Kinshasa, waar de energienood nog zeer hoog is ! Twee CEE medewerkers zullen een inspectietour van de bestaande installaties voor hun rekening nemen alsook nieuwe installaties implementeren. 

De gekozen tijdspanne is dit keer december 2020. Dit laat ons de nodige ruimte om de voorbereidende werken met de nodige zorg in te plannen en ondersteunende acties uit te denken en te uit te voeren.

Daarom willen we bij deze een warme oproep doen om ons zoveel mogelijk te steunen, onder welke vorm dan ook.  Originele ideeën voor een sponsoractie, donaties, uw hulp of sympathie... het is allemaal meer dan welkom ! Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort ! 

Onze eerst sponsoractie - deelname aan de 20 km van Brussel - gaat alvast door op 31/05/2020 - meer nieuws hierover zal spoedig worden gepubliceerd !